Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı olarak öğrencilerimize teorik bilgilerini uygulamada kullanımı hakkında örnekler sağlayabilmek için 21.12.2018 tarihinde Ramada Otel’e teknik gezi düzenlendi. Programın öğretim elemanlarıyla beraber öğrencilerimizin dönem boyunca öğrendikleri teorik bilgilerini uygulamaları görerek pekiştirmeleri amacıyla ziyaret ettiğimiz Ramada Oteli yönetimi ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Güzel bir karşılamayla başladığımız gezimizde otel işletmesinin tüm departmanlarında iş akış süreçleri tanıtılarak uygulamalardan örnekler verildi. Öğrencilerimiz teknik konuları yerinde görmenin yanında kariyerleriyle ilgili merak ettikleri konular hakkında da sektörün uzmanlarından bilgi alma fırsatı yakaladı.

25 Aralık 2018