UŞAK ÜNİVERSİTESİ Banaz Meslek Yüksekokulu

Üniversitemiz 2008 yılı Kasım ayında kablosuz ağ kullanıcılarımıza hizmet sunmak amacıyla; EDUROAM hizmetine üye olan ilk üniversitelerden biri olmuştu. 5 yıl boyunca kesintiye uğrayan bu hizmet tekrar Uşak Üniversitesi Ailesinin hizmetine sunulmuştur.

EDUROAM kablosuz bağlantısı ile birlikte üniversitemizde, yurt içinde ve dışında EDUROAM yayını bulunan her yerde personelimiz ve öğrencilerimiz, herhangi bir kayıt işlemine gerek duymadan kendi üniversitesinde kablosuz ağa bağlanmak için kullandığı kullanıcı adı ve parolayı kullanarak o kurumdaki kablosuz internet hizmetlerinden sorgusuz sualsiz yararlanabilecektir. Aynı durum, EDUROAM üyesi olan kurumlardan üniversitemize gelen konuklar için de geçerlidir. Üniversitemizde 7 lokasyonda 250'e yakın kablosuz ağ cihazı ile 7/24 EDUROAM yayını yapılmaktadır.

Misafir olarak gidecek olduğunuz kurumun EDUROAM kapsama alanlarını bu sayfadan ve ziyaret ettiğiniz kurumun bilgilendirme sayfalarından (eduroam.xxxxxx.edu.tr) öğrenebilirsiniz. Bağlantı ayarlarınız ve diğer detaylar için üniversitemizin ağ yöneticileri size yardımcı olacaktır.

Türkiye'deki EDUROAM üyesi diğer üniversiteleri buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Uşak Üniversitesi EDUROAM bağlantısı için kurulum ayarları için gerekli  videolar için tıklayınız ;

05 Ekim 2017