Meslek Yüksekokulumuz Ormancılık ve Orman Ürünleri programı I. Öğretim 2. sınıf öğrencileri tarafından 21 Mart 2017 tarihinde saat 13:30'da okulumuz konferans salonunda "21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftasını Kutluyoruz" etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında; günün anlam ve önemi, geçmişten günümüze ormanlar, ormanların sunduğu ürün, fayda ve hizmetler, ormanları tehdit eden etkenler ve fidan dikmenin önemi konularında sunumlar yapılıp, şiirler okunduktan sonra temiz bir çevrede yaşamak için somut bir adım atmak adına okul bahçesinde çevre temizliği faaliyeti gerçekleştirildi.

Etkinlikte emeği geçen öğrenciler:

Cansu ŞAHİN- Sebihanur IŞIK- Lale İBRAHİMOVA- Ayşe DURSUN- Dudu POLAT- Makbule KAYA- Ebru DEMİR- Emre ERKUT-  Sercan DÖNMEZ- Mehmet Selim KARACEYLAN- Sefa DUMAN- Ahmet DEMİRCİ

21 Mart 2017