T.C. Uşak Üniversitesi, Banaz Meslek Yüksekokulu, 2015-2016 Akademik yılı “Kariyer Günü” toplantılarının 4.sü Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü öğrencilerinden İbrahim ÇELİK, Gökhan EKİM ve Mutlu ÜNLÜ tarafından organize edilmiştir.

Taşpakon Yönetim Kurulu Üyesi, Uşak Dernek Başkanı Şef Fatih DEMİR, Uşak Ramada Otel Sous Chef’lerinden Sefer GÜNDÜZ ve Mehmet AYDAR davet edilmiştir. Toplantıda DEMİR aşçılık mesleği ile ilgili kariyer gelişimini aktararak aşçılık mesleği ile ilgili bilgiler vermiştir. Mesleğin zor olmasına rağmen tutkuyla ve büyük bir bağlılıkla icra edildiğini belirten DEMİR dikkat ve özen isteyen bir alan olduğu konusuna değinmiştir. Konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan davetli konuşmacılarımız, mesleki deneyimlerini ve tecrübelerini gerçekleştirilen kokteyl süresince de aktarmıştır.

28 Mayıs 2016