T.C. Uşak Üniversitesi, Banaz Meslek Yüksekokulu, 2015-2016 Akademik yılı “Kariyer Günü” toplantılarının 2.si Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü öğrencilerinden Zeynep KARACA, Sema BAL, Kübra ÖZCAN ve Hatice GÖZ tarafından organize edilmiştir.

2. Kariyer toplantısı kapsamında Uşak Kahve Diyarı İşletme Sahibi Eray KABAKÇI ve İşletme Müdürü Davut TOPRAK davet edilmiştir. Davetli konuşmacılar özgeçmişlerini, kariyer planlamalarını, iş yaşamlarında edindikleri tecrübelerini, faaliyet alanlarını, iş pozisyonlarını, görevlerini, mesleklerinin avantaj ve dezavantajlarını, personel alımı konusunda dikkat ettikleri hususları belirtmişlerdir. Gerçekleştirilen soru-cevap bölümünde katılımcıların sorularını yanıtlayan KABAKÇI ve TOPRAK toplantı sonrasında düzenlenen kokteyl esnasında da katılımcıların bireysel olarak sorularını cevaplamıştır. Değerli fikirlerini ve deneyimlerini paylaşan konuşmacılarımıza teşekkür ederiz.

22 Nisan 2016