UŞAK ÜNİVERSİTESİ Banaz Meslek Yüksekokulu

03 Mayıs 2018 Perşembe günü Banaz Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonumuzda Saat:13:30'da düzenlenen etkinlikte; 2006 Yılında Okulumuz Pazarlama programından mezun olan ve halen Ege Seramik Satış Sorumlusu olarak görev yapan Mustafa BAŞKAYA konuğumuz olmuştur.

Öğr.Gör.Yavuz DEMİRHAN'ın açılış konuşması ile başlayan etkinlikte öğrencilere zorunlu staj uygulaması ve iş /meslek hayatı ile ilgili öğrencilerimizin karşılaşabilecekleri durumlar açıklanmış; mezunlarımızdan Mustafa BAŞKAYA'da kendi öğrenciliğinden başlayarak staj yaptığı dönem  ile iş hayatının basamaklarında yaşadığı tecrübeleri öğrencilerimizle paylaşmıştır.

Soru-cevap bölümü ile tamamlanan etkinlik öğrencilerimiz ve katılan öğretim elemanlarımız tarafından büyük beğeni toplamıştır.

15 Mayıs 2018