UŞAK ÜNİVERSİTESİ Banaz Meslek Yüksekokulu

Uşak Üniversitesi Banaz Meslek Yüksekokulu Mimari Dekoratif Sanatlar öğrencileri, Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’ya geziye katıldılar. Fuar’da sektör’e yön veren firmaları , yeni tasarımları, dekorasyon ürünlerini ve seramik işleme teknolojilerini yerinde inceleme fırsatı yakaladılar. Fuar’da SERENOVA standını ve ŞİRİN KOÇAK ÖZESKİCİ’nin seramik sergisini gezen öğrenciler Seranova Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Hilmi Alper ile tanışarak sektöre ait bilgileri kendisinden dinleme şansını elde ettiler.

Öğrenciler, eşsiz tarihi eserlere ev sahipliği yapan İstanbul’da, Türk İslam Eserleri Müzesi, Topkapı Sarayı, Çinili Köşk, Ayasofya Cami ve Arkeoloji Müzesini gezme fırsatı da yakaladılar. Öğrencilerimiz edindikleri bilgiler ile gezinin amacını gerçekleştirdiler.

04 Mart 2018