Banaz Meslek Yüksekokulu öğrencilerine verilen ders, örnek bir yardım kampanyasına dönüştü.

Uşak Üniversitesi Banaz Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Bölümü ikinci sınıf öğrencileri örnek bir davranışa imza attılar. Kendilerine verilen “Sosyal Sorumluluk Projesi” ödevi için bir yardım kampanyası başlatan öğrenciler ilçemiz Banaz köyünde evi yanan aile için yardım kampanyası başlattılar.

Okulun öğrencileri projelerini geliştirerek Banaz’ın hayırsever vatandaşlarının katkılarıyla yardım kampanyası gerçekleştirdiler.

Kampanyaları sonucunda toplanan ayni yardımları Banaz köyünde ikamet eden aileye ulaştırarak yardım kampanyasını ve ödevlerini tamamladılar.
İşletme Yönetimi öğrencileri, başlattıkları bu kampanyanın devamının gelmesini dileyerek aileye sevgi ve saygılarını sunarak eşyaları teslim ettiler.

28 Aralık 2016