Uşak Üniversitesi Banaz Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı Öğrencileri ile SEMİTAŞ A.Ş.’ye Teknik Gezi

İç Mekan Tasarımı Programı öğrenciler için SEMİTAŞ A.Ş. Firmasına 16.10.2019 tarihinde teknik gezi düzenledi. Öğr. Gör. Şahser Güven, Öğr. Gör. Aslı Erdem ve Öğr. Görevlisi Ahmet Erkan Metin gözetiminde gerçekleştirilen teknik geziye, 1. Sınıf ve 2. Sınıf öğrencileri olmak üzere 69 öğrencimiz katılım sağladı.

Teknik gezide Semitaş A.Ş. bünyesinde görev yapan Üretim Müdürü Endüstri Mühendisi Telat Turan firmanın; ürün tasarımı, hammadde temini, üretim aşamaları, montajı ve kullanım şartları gibi onularda öğrencilerimize bilgiler verdi.

Teknik gezide öğrencilerimiz de üretimi tamamlanan tasarımları ve ürünleri yakından inceleme fırsatı buldu.

Öğrencilerin teorik bilgilerini uygulamada pekiştirebilmeleri amacıyla düzenlenen teknik gezi öğrenciler açısından çok faydalı oldu.

Teknik gezinin sonunda Semitaş A.Ş. firmasının toplantı salonunda Tanıtım film gösterimi gerçekleştirdi. Tanıtım filmi sonunda soru cevap kısmında öğrencilerimiz alanla ve iş yaşamıyla ilgili merak ettikleri sorularına cevap buldular.

Öğrenciler teknik gezinin başından sonuna kadar kendileriyle ilgilenen Semitaş A.Ş. çalışanlarına okulumuz adına teşekkür ettiler.

25 Ekim 2019