Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Duru ile Prof. Dr. Metin Gümüş, Genel Sekreter İbrahim Çalış ve Banaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Zeynep Alkan Alkaya, Banaz Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ile Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı’yı makamında ziyaret etti.

Yeşil Banaz Sürücü Kursu ve Yeni Uşak Sürücü Kursu katkılarıyla Muharrem Ayı dolayısıyla her yıl düzenli olarak Banaz Meslek Yüksekokulumuzda yapılan aşure etkinliğine Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ile beraberindeki heyet ve Belediye Başkanı Zafer Arpacı  katıldılar.  Etkinlik sonrası Rektör Prof. Dr. Savaş, Banaz MYO akademik ve idari personeli ile görüşerek bilgi aldı. Banaz MYO öğrencileriyle bir araya gelen Prof. Dr. Ekrem Savaş, eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

26 Eylül 2019