Uşak Üniversitesi Banaz Meslek Yüksekokulu’nun 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni 26 Nisan tarihinde Mustafa Kemal Paşa Amfisinde yapıldı. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer KARAHAN, davetliler, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezun olan öğrenciler adına Ecem ÖRSEL bir konuşma yaparak önemli bir okuldan mezun olmanın heyecanı içinde olduklarını söyleyerek kendilerini yetiştiren öğretmenlerine ve okul yöneticilerine teşekkür etti.

Banaz Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Mürüvvet SURA’nın açılış konuşmasının ardından, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer KARAHAN törene katılanlara ve mezun olacak öğrencilere hitap etti. Prof. Dr. Ömer KARAHAN mezun olan öğrencileri kutlayarak gelecek yaşamlarında başarı ve mutluluk diledi.

Tören, Banaz MYO birincisi Ecem ÖRSEL’in okul kütüğüne isim çakmasının ardından diplomaların takdimi ve öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.

29 Nisan 2019