Değerli Öğrencimiz;

Üniversitemizi tercih etmenizden dolayı sizleri kutlar, geleceğinizin en önemli basamağı olan üniversite yaşamınızda başarılar dileriz.

2018-2019 eğitim öğretim yılında YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 03-07 Eylül 2018 tarihleri arasında YKS YERLEŞTİRME BELGENİZDE belirtilen adreslerde ve belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

Üniversitemize yerleşen adaylardan isteyenler, Üniversitemize gelmeden e-devlet kapısı üzerinden (www.turkiye.gov.tr) 03-05 Eylül 2018 tarihleri arasında elektronik kayıt yaptırabileceklerdir. Elektronik kayıt yaptıran öğrencilerimizin ayrıca kayıt için Üniversitemize gelmelerine gerek yoktur. Ancak elektronik kayıt yaptıran öğrencilerimizin kayıt için gerekli belgeleri 28 Eylül 2018 tarihine kadar kayıt yaptırdıkları Birime teslim etmeleri gerekmektedir. Elektronik kayıt yaptıracak adayların YÖK Başkanlığının talimatlarını takip etmeleri rica olunur. Özel Yetenek sınavı ile öğrenci alan programlar ile başvuru şartlarında sağlık raporu, boy kilo endeksi ölçümü yapılacak programlar ve kayıt için özel şartı olan programlara yerleşen adaylar elektronik kayıt yaptıramayacaklardır.

Kayıt tarihleri süresince otobüs terminalinde Üniversitemizin bir danışma bürosu kurularak, kayıt yaptırmak üzere diğer illerden gelen öğrenci ve ailelerine başta servis hizmeti olmak üzere her konuda  yardımcı olunacak; Üniversitemiz kampüsü içerisinde de Danışma bürosu oluşturulacak, özel araçları ile gelen öğrenci ve ailelere danışmanlık hizmeti verilecektir.

Üniversitemiz kampüs alanında oluşturulacak olan danışma bürosunda kayıt için Üniversitemize gelecek ailelere ve öğrencilere Yurt ve Barınma konularında ilgili talep ve istekleri doğrultusunda bilgi verilecek olup; kampüs alanımızda özel yurtlar tarafından tanıtım standları kurulacaktır.

Kayıtlanmak için diğer illerden gelen öğrenci ve ailelerine konaklamada yardımcı olmak amacıyla, Üniversitemiz Sosyal Tesisleri, Öğretmenevi vb.. konaklama yerlerinin iletişim adresleri verilerek, yardımcı olunacaktır.

Öğrencilerimizin kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için gerekli açıklamaları dikkatlice incelemeleri rica olunur.

Kayıtlarla ilgili detaylı bilgi ve gerekli belgeler için tıklayınız.

03 Eylül 2018