MEZUN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Final - Bütünleme ve Tek Ders Sonu Mezun Olan

Öğrencilerin Diplomaları Hakkında

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı  Final - Bütünleme ve Tek Ders Sınav Mezunu olan öğrencilerin diplomaları hazırlama aşamasında olup, aşağıda belirtilen hususlar çerçevesinde mezuniyet işlemleri yapılacaktır.

1-) İlişik Kesme İşlemleriniz için okulumuz öğrenci işlerine müracaat ediniz.

2-) İlişik kesme esnasında mutlaka öğrenci kimlik kartını veya kayıp ise gazete zayi ilanı teslim etmek zorundadır. Aksi takdirde öğrencinin ilişiği kesilmeyecektir.

3-) Vekâletname yolu ile mezuniyet işlemleri yapılırken vekil mutlaka Vekâletnamenin “ASLI” ile müracaat eder. ( Fotokopi, fax, email v.b şekilde gelen vekâletname işleme alınmayacaktır.)

4-)  Vekaletnamenin “ASLI”  olmadan öğrencinin vekiline diploma teslim edilmez. ( Vekil olan kişi nüfus cüzdanı ile bizzat kendisi başvuru yapacaktır.)

Not: 1-) İlişik kesme işlemlerinden önce Üniversitemiz web sayfasında yer alan mezuniyet portalına bilgi giriş yapılması zorunludur mezun.usak.edu.tr.

2-) Mezuniyet portali ile ilgili  sorularınızda Kariyer Ofisi'nden ve mezun@usak.edu.tr mailinden yardım alabilirsiniz.

3-) Yabancı Uyruklu Öğrenciler ilişik kesme işlemi için Öğrenci İşleri Birimine ‘Türkiye Mezunları Bilgi Sistemi’ ne kayıt olarak doldurulan formun çıktısı ile gelmelidirler. (https://www.turkiyemezunlari.gov.tr)

17 Ağustos 2018