2020 YILI YAZ DÖNEMİNDE STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERE DUYURU

Rektörlüğümüz tarafından yaz stajına ilişkin alınan karar doğrultusunda;

A) Yaz dönemi stajını birebir yapacak öğrenciler için;

-Yaz  döneminde  staj  yapacak  öğrenciler  staj  başvuru  formunu  işyerine  imzalatarak  belgeyi  taratıp,   10 Haziran 2020 tarihine kadar danışman öğretim elemanlarına mail yoluyla gönderiniz.

(Staj başlangıç: 13 Temmuz / Staj bitiş: 28 Ağustos)

- Danışmanın kabul ettiği formu posta/kargo yoluyla  Uşak Üniversitesi Banaz Meslek Yüksekokulu Ankara-İzmir asfalt üzeri 3.km Banaz/UŞAK  adresine staj başlama tarihinden en az bir hafta önce okulda olacak şekilde gönderiniz.

- Staj dosyalarını ciltleyip doldurarak ve staj bitiminde iş yerine onaylattıktan sonra, 28 Ağustos-9 Eylül arası okula getirmeniz veya göndermeniz gerekmektedir. (Başvuru formu dışındaki tüm imzalar staj bitiminde topluca atılacaktır)

(SGK giriş belgesi isteyen öğrencilerimize mail olarak, staj başlama tarihinden 2 gün önce gönderilir.)

B) Yaz dönemi stajını ödev alarak yapacak öğrenciler için;

-Stajını ödev yolu ile yapacak son sınıf öğrencileri 10 Haziran tarihine kadar danışman hocalarına mail yoluyla ulaşarak ödev konularını öğreneceklerdir.

-Ödev için son teslim tarihi: 30 Temmuz 2020’dir.

21 Mayıs 2020