Fulbrıgt Türkiye- Amerika Birleşik Devletleri Kültürel Mübadele Komisyonu (Türkiye Fulbrıght Eğitim Komisyonu)  Meslek Yüksek Okullarında eğitim gören Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına, eğitim ve kültürel değişim programı kapsamında tam burs vermektedir. Bursu almaya hak kazanan bursiyerler bir sene süre ile A.B.D ‘de eğitim görecektir. Bursun tanıtımı ve bilgilendirmesi aşağıdaki gün ve saatlerde yapılacaktır.

Tarih: 26-12-2018                                                                              Tarih: 03-01-2019

Saat: 11:00                                                                                         Saat: 13:15

Yer: Konferans Salonu                                                                       Yer: Konferans Salonu

Bursa Başvurabilecek Bölümler:

·         İç Mekân Tasarımı